Opleidingen

natuurgeneeskunde en voeding

bij dieren

Achter de schermen werken we hard aan onze eerste opleiding tot professioneel voedingsdeskundige.

Samen met onze businesscoach hebben we de inhoud TOT IN DE PUNTJES uitgewerkt.

En het belooft een super interessant jaar te worden waarin we onder meer aandacht zullen hebben voor de bouwstenen van het lichaam, functionele voeding en het leren formuleren met software.

Verder hebben we specifieke aandacht voor de darmen, gedrag, allergieën en enkele andere veel voorkomende gezondheidsproblemen. En nog zoveel meer .

Dit lesmateriaal is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten.

Het zal worden aangeboden via een online leerplatform, dus je kan eraan werken op momenten die voor jou passen. Je kan zelf plannen wanneer je gaat studeren.

Je kan instappen met of zonder kennis van voeding, met of zonder praktijk.

Maar het UNIEKE aan onze opleiding is dat je het niet alleen hoeft te doen: we gaan namelijk SAMEN aan de slag met INDIVIDUELE contacturen – jij en ik – waarin we casussen gaan bespreken.

We kijken hierbij niet alleen naar hoe we een anamnese moeten afnemen, maar ook hoe je een behandelplan moet opstellen, in welke volgorde je moet werken, wat je moet doen wanneer de zaken niet volgens verwachting verlopen… Het gaat dus verder dan “alleen maar” voeding.

De reden waarom ik hier specifiek voor kies, is omdat ik zelf heel lang mijn weg hierin heb moeten zoeken, met vallen en opstaan, dat geef ik gerust toe…. Ik was overal op zoek naar puzzelstukjes, zag soms door de bomen het bos niet meer. En dat wil ik jou besparen.

Na het volgen van onze opleiding kan jij VOL VERTROUWEN aan de slag als voedingsdeskundige.

Heb je hiervoor interesse en wil je graag als eerste meer informatie ontvangen over de volledige opleiding, schrijf je dan nu in op onze interesse lijst.

Ik heb er alvast ontzettend veel zin in .